top of page

OVER ONS

SOUDAWELD is een onderneming gespecialiseerd in lastechnologie voor diverse industrieën. Van eenmanszaak tot internationale multinationals, wij ondersteunen op gebied van engineering, lascoördinatie, lasprocedures, lasserskwalificaties, quality management, automatisatie, advies, haalbaarheidscases en herstellingen. 

SOUDAWELD koppelt technische know-how aan een hands-on mentaliteit waarmee elk productie - of lasproblematiek getackeld wordt tot een duurzame en kwaliteitsvolle oplossing leidt.

Wij ontwikkelen de juiste lasprocedures rekening houdend met haalbaarheid, maakbaarheid, kwaliteit en veiligheid.

MISSIE EN VISIE

MISSIE EN VISIE

Onze visie is een vaste en erkende waarde te zijn in het aanbieden van ondersteunende diensten voor de lasindustrie. Van steunpunt voor de eenmanszaak tot vooruitstrevende partner voor KMO’s en multinationals, SOUDAWELD streeft naar excellentie in de aangeboden services. 

Onze missie is het aanbrengen van betrouwbare en stabiele oplossingen dat onze partners klaarstoomt voor de industrie 4.0

KERNWAARDEN

VEILIGHEID - PROFESSIONALISME - KNOW-HOW -KLANTGERICHTHEID - INTEGRITEIT - TROTS - BETROKKENHEID - DESKUNDIGHEID - ONAFHANKELIJKHEID

CONTACTEER ONS

Bedankt voor de inzending!

Michel Remon zaakvoerder

michel.remon@soudaweld.com

+32 (0) 498 15 69 38

België

CONTACT
bottom of page